Surprize de Craciun pentru copii

 

surprize de craciun pentru copii

Nu-mi amintesc de cand n-am mai asteptat cu nerabdare Craciunul. Dupa ce am aflat ca Mos Craciun nu e de fapt Mos Craciun, magia s-a cam evaporat. Bineinteles ca au urmat niste ani in care m-am bucurat in continuare de cadourile de sub brad (indiferent de la cine erau), dar, pe masura ce-am crescut, s-a mai dus din vraja. Insa anul asta a fost primul Craciun in care fetitele mele au inteles, cat de cat, ce se intampla. Le-am cumparat cadouri, ne-am tot gandit ce le-ar placea mai mult si, cum au adormit, am facut bradul. Pentru ca asa era in copilaria mea: Mos Craciun aducea si cadourile, si bradul, gata impodobit.

Micutele s-au trezit, si-au baut lapticul si au iesit din camera. S-au oprit insa in pragul usii si n-au mai facut nici un pas. Vorbaretele astea mici au tacut malc! S-au uitat la brad, s-au uitat la luminite… Dupa cateva rugaminti, s-au apropiat un pic, s-au oprit iar. Au mai stat ceva, s-au mai uitat la beculete, si, pana la urma, cu greu, au ajuns in fata bradului. Si eu, care credeam ca o sa sara in sus de bucurie si ca o sa dea iama in cadouri! Nici nu-mi imaginam ca pot fi atat de circumspecte :) Pana la urma, Ioana a tras de o carte de colorat si de creioane si s-a intos cu spatele :)

Abia dupa vreo jumatate de ora de acomodare si-au bagat nasul in toate jucariile primite. Cand au prins din nou glas, mi-au zis care a fost cel mai frumos cadou: bradutul. Si toata ziua am facut drumuri dus-intors catre si de la brad. A mai fost si un moment de revolta, in care le-am explicat ca trebuie sa fie cuminti, ca altfel nu mai vine Mos Craciun si atunci cine mai aduce cadouri? “Mos Nicolae”, mi s-a raspuns – pentru cei mici, exista mereu o solutie.

Related Posts

Leave a Comment

No Comments Yet.