Cel mai bun balsam de buze, Homeoplasmine

 

Foto: Radu Coman

Foto: Radu Coman

Am incercat aproape toate felurile de balsam pentru buze – sunt dependenta de el. E un viciu (de care n-am incercat sa ma las :) ). Cand plec in alta tara, caut si acolo un balsam de buze magic – ba chiar pot sa petrec lejer o ora in farmaciile pline cu produse de la branduri locale de care n-am auzit. Ei bine, de Boiron auzisem, ca doar se vinde si la noi, dar de Homeoplasmine, nu.

Prima data mi-a povestit despre el make-up artistul cu care am lucrat la Paris, pentru shootingurile de moda din Marie Claire. Altfel, daca as fi dat peste el din intamplare, probabil ca nu l-as fi cumparat: e ambalat ca un medicament si scrie pe el ca e pentru iritatiile de pe piele. Dar e minunat. Il folosesc uneori si pentru maini, in special iarna. N-are miros, nu e lipicios, repara buzele uscate. Suna ca o reclama, dar, dupa ce l-am folosit, asta mi-a venit pe buze :)

Balsam de buze Homeoplasmine. Foto: heavensalon.com

Balsam de buze Homeoplasmine. Foto: heavensalon.com

Eu imi refac stocul de fiecare data cand ajung in Paris, pentru ca la noi in farmacii nu se gaseste inca. Si nici nu vreau sa calc prea curand in farmaciile bucurestene, stiti doar ca sunt acolo niste doamne care vor sa ma ajute cu ceva chiar inainte sa le trec pragul. Asa ca, daca planuiti o vacanta francofona, treceti pe lista de shopping si balsamul minune.

Related Posts

Leave a Comment

2 Comments

 1. Fiind totusi un medicament, nu dauneaza daca este folosit zilnic (in exces) ? As dori sa-l cumpar dar ma gandesc la efectele adverse. Multumesc :)

  Raluca
  • Buna Raluca,

   E un produs homeopat, deci ar trebui sa nu creeze dependenta. Sincer, este unul din cele mai delicate balsamuri de buze pe care le-am incercat.
   Totusi, recunosc ca eu am in geanta cel putin vreo 3, branduri diferite. Am scris aici despre lista mea de favorite. http://maracoman.ro/cel-mai-hidratant-balsam-de-buze/

   Mara