Cel mai bun creion pentru ochi

 

Foto: toofaced.com

Foto: toofaced.com

Intotdeauna mi-au placut creioanele – si cele pentru desen, dar acum ma refer la cele pentru make-up. Si m-am intrebat la ce ajuta sa faci un creion atat de lung, ca nu reuseam niciodata sa termin vreunul. OK, am inteles ca e mai usor de folosit un creion lung, dar aproape orice creion a expirat si a ajuns la gunoi dupa ce am folosit cam un sfert din el.

Mi-am cumparat creioane de la diverse branduri. Am descoperit culori faine – m-am indragostit de unul gri si de unul auriu – , dar aproape niciodata nu-mi placea mina. Majoritatea erau tari si nu “scriau”. Apoi au aparut culorile cu mina foarte moale, extrem de usor de aplicat, dar nu stateau la locul lor. Imi amintesc cum, intr-o seara, noul meu creion negru s-a intins chiar inainte sa plec din casa, iar la finalul serii aveam un make-up rock, intins si manjit, pe care as fi fost un copil de gradinita care s-a pictat cu acuarele.

Singurul, dar singurul creion de ochi pe care il ador este Perfect Eyes Eyeliner de la Too Faced. Primul pe care l-am incercat are nuanta Perfect Black Orchid si este si primul creion pe care folosit pana l-am terminat. Scriu despre ieri pentru ca tocmai mi-am cumparat inca trei ieri, de la Sephora: acest Perfect Black Orchid (care e un negru cu putin mov, pe care il pot purta si ziua), Perfect Storm (gri, pentru ca ador creioanele gri) si negru, Perfect Black – pentru seara, pentru ca e un negru atat de intens incat nu cred ca as putea trece pe langa receptia de la birou fara sa arat buletinul, legitimatia si, eventual, sa semnez si o declaratie pe propria raspundere :)

De ce spun ca cel mai bun creion de ochi este cel de la Too Faced? Pentru ca are o culoare intensa, “scrie” usor si este waterproof. Unde il pui, acolo ramane. Cat timp am purtat Black Orchid, toate prietenele ma intrebau ce am folosit :) Se sterge doar cu demachiant pentru produse waterproof – eu am Waterproof Eye Make-up Remover de la Sephora, pe care il folosesc in fiecare zi. Si mi-am cumparat ieri inca unul, pentru ca nu ma pot abtine si, de fiecare data cand intru la Sephora, plec cu o multime de lucruri.

Foto: toofaced.com, sephora.com

 

  • Creion pentru ochi too faced perfect eyes waterproof eyeliner
  • Creion pentru ochi too faced perfect eyes waterproof eyeliner 1
  • demachiant waterproof eye make-up remover Sephora

Related Posts

Leave a Comment

No Comments Yet.