Serie limitata: fotografii de autor imprimate pe panza

 

The dancer. Foto: Radu Coman. Imagine imprimata pe panza, dimensiuni 80xm x 60 cm x 2cm, 165 lei

The dancer. Foto: Radu Coman. Imagine imprimata pe panza, serie limitata, dimensiuni 80cm x 60cm x 2cm, 165 lei

V-am mai spus ca jumatatea mea e pasionata de fotografie. Lucky me! Cele mai frumoase poze ale mele sunt facute de Radu, iar fetitele noastre vor descoperi o arhiva imensa de imagini cu ele cand vor creste. Eu m-am folosit mereu de fotografiile lui pentru blog si, de curand, mi-am dat seama ca, indiferent despre ce scriu, gasesc o imagine de-ale lui care sa-mi ilustreze postarea. Si serios ca nu-i chiar la indemana sa alegi o poza pentru o conferinta despre gestionarea traumei sau, si mai rau, pentru textul despre cutremur.

Dupa ce cativa ani la rand Radu a vazut toate locurile pe care le-am vizitat doar prin obiectivului aparatului foto, l-am tot batut la cap sa faca ceva cu fotografiile astea. Doar n-o sa le tina numai pentru el. Un prim pas a fost in vara, cand a participat la expozitia foto de la Reader’s Cafe. Si acum, inca un pas mic, dar important: cateva fotografii se vand, in serie limitata, la Ka International – un magazin elegant de design interior. Cei de la Ka au ales sa printeze imaginile pe panza si sa le fixeze pe cadru de lemn, iar tablourile finale sunt gata de pus pe perete.

Deocamdata, la Ka International in showroom si in magazinul online gasiti aceste cinci fotografii printate pe panza. Insa, la cerere, se pot printa imagini in functie de dorinta clientului: o fotografie din Paris, o balerina, un apus, un copac, plaja, mare si soare, un copil, un cuplu, un sarut – practic, orice.

La Ka International gasiti fotografii de autor, in serie limitata si insotite de certificate de autenticitate, dar nu numai: daca cineva isi doreste un mic tablou pentru camera copilului, o pisicuta, o fetita, o jucarie, sunt si acestea disponibile. Se pot imprima pe panza chiar si fotografiile voastre.

  • new york new york
  • new york sky line
  • paris kiss
  • paris rain

Related Posts

Leave a Comment

No Comments Yet.