Reduceri de -30% la pantofii Mihaela Glavan din colectia primavara-vara 2015

reduceri la pantofi Mihaela Glavan 2015

Trebuie sa scriu despre editia de aprilie a revistei Marie Claire – as fi scris si daca nu lucram aici. Bineinteles ca, de fiecare data, cea mai frumoasa editie mi se pare cea pe care tocmai am trimis-o in tipografie. E cazul si acum, dar, mai mult decat atat, e o editie dedicata pantofilor. Mai exact, 29 de pagini cu si despre pantofi. Proiectul este international, are loc in mai multe tari si se numeste Shoes First.

Pe langa editia printata, care e frumoasa foc (si n-am spus-o doar eu :) ), avem muuulte surprize. In primul rand, un concurs cu premii care are loc online si care incepe pe 2 aprilie. Chiar merita sa participati, sunt premii in pantofi superbi de la branduri renumite. As participa si eu, dar no chance: concursul e doar pentru cititori, nu si pentru angajati, asa ca ma multumesc sa anunt pe toata lumea. Tin pumnii!

Pentru aceasta editie, Mihaela Glavan a creat special pentru Marie Claire superbii pantofi corai din imagine. Mihaela ne-a spus si cateva cuvinte despre ei intr-un video realizat pentru canalul nostru de youtube. Si am pus la care impreuna un eveniment special: pe 4 si 5 aprilie, intre 12:00 si 19:00, ne dam intalnire in Bucuresti, la ceainaria Artea si facem shopping impreuna. Primesti -30% reducere la orice pereche de pantofi Mihaela Glavan din colectia de primavara-vara 2015. Citeste mai multe despre evenimentul nostru de shopping si sper sa ne vedem in weekend!

Ceanăria ARTea, Str. Amiral Vasile Urseanu nr.1.

Related Posts

Leave a Comment

No Comments Yet.