O poveste cu un ceainic

Foto: mariagefreres.com

Foto: mariagefreres.com

 

Am baut mult ceai in ultima vreme, in special ceai verde cu iasomie. Si pentru ca niciodata nu-mi ajunge doar o cana cu ceai, m-am pus pe cautat un ceainic transparent. Dar am gasit mai multe

 

Ceaiurile mele preferate sunt cele de la Mariage Freres. Am ramas cu o amintire atat de placuta dupa ce am intrat odata intr-un magazin Mariage Freres, la Paris, unde am vazut si mirosit multe sortimente de ceai. Mi-am cumparat atunci un ceai verde cu iasomie (au mai multe sortimente chiar si cu iasomie, nu stiam ce sa aleg). Apoi am rugat pe oricine mergea la Paris sa-mi mai aduca ceai de acolo.

Intre timp, Mariage Freres are magazin on-line si livreaza si in Romania. Ultima data nu m-am decis ce sa cumpar – ceai negru cu violete, ceai verde cu iasomie, acel Jasmin Imperial, sau pe amandoua. Insa, cum imi doream un ceainic transparent, din sticla, am dat click sa vad daca gasesc unul care imi place. Si am gasit mai multe.

Cele de mai jos sunt doar cateva modele din sticla, singura exceptie fiind cel din argint (poate de aceea costa si 6000 de euro). Restul incep de la 190 de euro. Pe site sunt si unele din fonta, si mai colorate, si mai sobre, si cesti de ceai, si tot ce ti-ai putea dori legat de cultura ceaiului.

Foto: mariagefreres.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Leave a Comment

No Comments Yet.