In juriu la Digital Divas 2013

 

Digital DivasDupa doua zile in care nu m-am simtit bine si am stat mai mult in pat, e timpul pentru un “working weekend”. Mai exact, sa raspund la niste (multe) mailuri si sa citesc bloguri – asta pentru ca sunt in juriu la Digital Divas 2013, eveniment organizat de Evensys si Avon. Inca ma mai minunez cum eu, indragostita iremediabil de print, am ajus sa-mi fac blog, dar asta e o alta poveste.

Iata-ma, deci, de saptamana trecuta, citind bloguri. Nici n-am stiut ca sunt atatea. Pe unele le descoperisem deja, altele sunt noi pentru mine. Si, printre cele de care nu auzisem, am descoperit si cateva bloguri care arata neasteptat de bine, cu fotografii bune si styling. Am vazut si niste incercari nereusite – stiu ca e vorba si de resurse, dar tot nu poti sa spui ca orice combinatie de fusta + bluza = bun-gust si nu orice colier mare = statement. Asa cum nu orice fotografie clara = fotografie buna. Dar sincer le admir pentru curaj.

Gala Digital Divas e pe 21 iunie si chiar sper sa ajung, desi pe 21 este acea magica zi de dead-line al revistei, ziua in care nu-mi fac niciodata program, nu am intalniri si nu merg la evenimente. Dar cum mai am cateva colege care vor sa mearga la gala, cred ca o sa fim cuminti si o sa terminam revista cu o zi inainte. Iar acum, gata, ma intorc la citit bloguri si scris emailuri.

Related Posts

Leave a Comment

No Comments Yet.