Gene colorate

Vinyl Couture Mascara Yves Saint LaurentAbia le-am salvat din mâinile fetițelor. Pfff, m-am și îngrijorat când am văzut câtă bucurie era în ochii lor în momentul în care am venit acasă cu… ghiciți ce! Nu, nu erau nici bomboane de ciocolată, nici vreun tort de bezea, nici ponei de pluș. Erau cinci mascara colorate – noile Vinyl Couture Mascara de la Yves Saint Laurent.

Am scăpat ușor, pentru că regula e clară: copiii n-au voie cu mascara pe gene. Dar tot le-au întors pe toate părțile și mi-au cerut explicații. La ce se folosesc și când o să aibă și ele voie cu așa ceva.

Ei bine, noile Vinyl Couture Mascara de la Yves Saint Laurent sunt ca niște bijuterii. Și au niște nuanțe superbe: albastru, auriu, bordo, verde închis și negru. Au o textură lucioasă, ca un lac, sunt create special pentru volum. Și, evident, oferă un plus de culoare.

M-am gândit că ar fi un cadou frumos pentru voi, așa că am pus la cale un concurs pentru voi, care se desfășoară pe Instagram: poți câștiga una dintre cele cinci mascara. Uite mai jos cum:

  1. Dai follow profilului meu, @maracoman
  2. Tag-uiești într-un comentariu 2 dintre prietenele tale + menționezi culoarea pe care ți-o dorești dintre cele cinci disponibile (albastru, auriu, bordo, verde închis sau negru)

Perioada concursului: 29 octombrie – 7 noiembrie 2017 inclusiv

Câștigătorii* vor fi aleși prin random.org și vor fi anunțati aici și pe Instagram până pe 11 noiembrie.

*Adresa de livrare trebuie să fie în România. Expedierea produselor se face prin curier.

P.S. Poartă mascara, nu gene false!

Update: Câștigătoarele sunt @dianaligiapena (mascara bordo), @kasy_cassandra (auriu), @pozecuioa (albastru), @_anquts (negru) și @m_adrianaaa (verde).

Related Posts

Leave a Comment

No Comments Yet.