Cafea, ceai si o lingurita cu dulceata

 

Set pentru cafea si ceai de la Ka International

Set pentru cafea si ceai de la Ka International

Ador diminetile in care nu ma grabesc. Cele in care imi fac in liniste ceaiul sau cafeaua cu lapte, fara sa alerg, sa ma uit intruna la ceas si sa nu apuc sa beau mai mult de doua guri. In diminetile alea calme, in care nu sunt pe fuga, imi aleg cana, ceainicul, ba chiar si ceva de rontait. E un mic ritual care-mi place – desi, dupa ritualul asta, tot ce-mi doresc mai mult e sa adorm la loc. Lucru care nu se poate intampla decat uneori, in weekend.

Dar nu scriu despre asta pentru ca as fi descoperit secretul diminetilor relaxante; nu. Am dat insa peste un set pentru cafea si ceai care ar arata minunat la mine in bucatarie. E pictat delicat, in alb si albastru, si cel mai mult imi place ca ma duce cu gandul la vremuri de demult. Cand vad ceainicul, canile si, mai ales, platourile pentru prajiturele, mi se pare ca e musai sa servesti si dulceata, asa cum faceau bunicile noastre. Bineinteles, o dulceata fina, poate de trandafir.

Am gasit acest set pentru cafea si ceai la magazinul meu de deco preferat, KA International. Si daca vreti sa vedeti toate fotografiile, le gasiti aici. Sa-mi spuneti si mie daca nu va vin in minte dupa-amiezele calme, de demult, in care momentul cafelei sau al ceaiului cu prajituri era cel mai important. Si nu-si citea nimeni mailurile pe Iphone in timp ce-si punea un patratel de zahar in cafea.

  • ceainic si platou pentru prajituri
  • set pentru cafea si ceai
  • recipiente pentru cafea zahar si ceai
  • set pentru cafea si ceai KA
  • set pentru ceai Ka International

Related Posts

Leave a Comment

No Comments Yet.